هفته پیش موضوع انشا نوشتههای گزارشگونه بود.
خب اکثر بچهها انشاهای مدرسه رو مینویسن که نوشته باشن، از سر بازکنیه. از جمله خود من. اما این بار انگار یکی از بچهها نظرش عوض شده بود.
انشاش درمورد روزی بود که رفته بوده کنسرت ماکانبند.
خدایا.
باید بودید و میدیدید.
دوربینمو دادم دست بادیگاردش که عکسو بگیره. داشتم رو ابرا راه میرفتم. عکسو که گرفت گفتم: ممنون، ممنون بابت همهچی. با یه لبخند سرشو انداخت پایین و گفت: خواهش میکنم.»
یعنی همه داشتن میخندیدن زیرزیرکی. عین این رمانای اینترنتی شده بود. خدایا. اصلا نمیدونم چی بگم. نوشته بود که خیلی خوشحال بودم که بالاخره با بهترینهای عرصه موسیقی ایران دیدار میکردم.»
یعنی اینو که گفت دیگه سرمو کوبیدم تو دیوار. خدایا، میشه یه عقلی به اینا بدی، یه پولی به من؟
آخه من نمیفهمم، موسیقیای که بهتریناش اینا باشن که خب باید بره بمیره! از اونور خانوم الف داشت حرص میخورد، چون واضحه که از نظر اوشون بهترینِ عرصه موسیقی ایران کس دیگهای بود. منم روم نمیشد بگم بابا همون کسی که شما داری سنگشو به سینه میزنی هم یه نفره لنگه همینا. همچین فرقی باهم ندارن باور کن. سعی کردم غیرمستقیم بگما، اما یا نگرفت یا به روی خودش نیاورد. مثلا گفتم: ببین، همه ما آهنگ چرت هم گوش میدیم، با خودمون که تعارف نداریم! گفت: نه! من اصلا چیزی که خوب نباشه گوش نمیدم.
منم دیگه چیزی نگفتم.
ولی خدایی نمیتونم درکشون کنم. نه تنها با همه وجودشون باور دارن که اینا بهترینهای بهترینها هستن، بلکه عاشق خود خواننده و هرچیز مربوط بهش هم هستن. آدم نمیدونه چی بگه، زبونم قاصره به خدا.
تقصیر خودمونه همه این چیزا. وقتی هنرمند و الگوی درست و حسابی نداشته باشیم، همه بچهها کشیده میشن به سمت یه عده چرتوپرتخون و چرتوپرتساز و چرتوپرتنویس. یا میرن سراغ نویسنده و خواننده و بازیگر خارجی. حالا بیستوسی بره زر بزنه درمورد دایورجنت. بگه این ترویج تفکر فرقهایه!! خدایاااااا!!!! شما جایگزینی برای این "تفکر فرقهای" دارید؟ آهنگ آدمیزادی دارید که ما بریم گوش بدیم؟ چهقدر فیلم خوب میسازید؟ اه.
+حالا شاید نظر من در رابطه با موسیقی ایرانی آنچنان قابل اطمینان نباشه، چون گوش نمیدم. آهنگای سنتی رو قبول دارم که هرازگاهی گوش میدم و از خوانندههای پاپاونایی که شعرای درست و حسابی میخونن. چاوشی، محمد معتمدی، حجت اشرفزاده، چه میدونم، اینا دیگه. تازه همینا رو هم به جز چاوشی، از هرکدوم فوقش دو سه تا آهنگ شنیده باشم که همهشو بذاری رو هم بازم چیز زیادی نمیشه. اما واقعا فکر نمیکنم یه دونه منتقد پیدا کنید شما که همچین خوانندههایی رو تایید کنه.